Dompelpompen

De Leader dompelpompen zijn kwalitatief hoogwaardige pompen voor in- en rond het huis. De dompelpompen zijn verkrijgbaar in verschillende uitvoeringen waardoor ze kunnen worden toegepast in diverse toepassingsgebieden. Ze worden voornamelijk gebruikt voor het verpompen van overtollig water, of het oppompen van opgevangen regenwater.

De segmenten waar onze dompelpompen kunnen worden toegepast zijn: schoonwater, vuilwater, zoutwater, licht chemisch verontreinigd water, AdBlue® en regenwaterhergebruik.

Inoxjet 110

De Leader INOXJET 110 is uitgerust met hoogwaardig glasvezelversterkte kunststof en heeft een RVS pomphuis. Met een RVS as en zijn venturi is deze pomp zelfaanzuigend en daarmee ideaal geschikt voor huishoudelijk en klein zakelijk gebruik. Deze pomp heeft een maximale opvoerhoogte van 42 meter en een maximale capaciteit van 60 l/m (3,6 m³/h). De ECOJET 110 wordt standaard als complete set geleverd met handvat, kabel, stekker, schakelaar en aansluitkoppeling.

Bekijk product

Word een Leader Pump dealer

Wil jij samen met ons bouwen aan gerenommeerd merk binnen de Benelux? Ben jij de klantgerichte pompadviseur uit jouw regio? Dan komen wij graag in contact met jou om onze samenwerking te bespreken. Als dealer van Leader Pumps ben je een waardevolle schakel binnen ons sterke netwerk en werk je met een ijzersterk pompenmerk.

Lees meer