Hydrofoorpompen

De hydrofoorpompen van Leader – ook wel drukverhogende pompen – zijn kwalitatief hoogwaardige pompen welke automatisch aan- & uitslaan zodra de waterafname start of stopt.

Ze zijn verkrijgbaar in een droog opgestelde uitvoering maar ook als een onderwaterhydrofoor. Ze worden gebruikt om de waterdruk in- of om een woning te verhogen als dat nodig is. Dat kan met zowel leidingwater, maar ook met opgevangen regenwater.

Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form.

Inoxjet 110

De Leader INOXJET 110 is uitgerust met hoogwaardig glasvezelversterkte kunststof en heeft een RVS pomphuis. Met een RVS as en zijn venturi is deze pomp zelfaanzuigend en daarmee ideaal geschikt voor huishoudelijk en klein zakelijk gebruik. Deze pomp heeft een maximale opvoerhoogte van 42 meter en een maximale capaciteit van 60 l/m (3,6 m³/h). De ECOJET 110 wordt standaard als complete set geleverd met handvat, kabel, stekker, schakelaar en aansluitkoppeling.

Bekijk product

Word een Leader Pump dealer

Wil jij samen met ons bouwen aan gerenommeerd merk binnen de Benelux? Ben jij de klantgerichte pompadviseur uit jouw regio? Dan komen wij graag in contact met jou om onze samenwerking te bespreken. Als dealer van Leader Pumps ben je een waardevolle schakel binnen ons sterke netwerk en werk je met een ijzersterk pompenmerk.

Lees meer