No items found.

Divertron 900X MVL Kit

De Leader Divertron 900 X + MVL1” + KIT (drukvat met console) is een onderwater hydrofoorpomp, uitgerust met 3 waaiers en een 920 W elektromotor. Deze uitvoering wordt geleverd met een 1” MVL set, manometer, terugslagklep, zuigkorf 32 mm zuigbuis en 5 liter drukvat met console. De Divertron is een glasvezelversterkte kunststof hydrofoorpomp en heeft een mechanische asafdichting. De pomp beschikt over een geïntegreerd elektronische besturing. Hiermee schakelt hij automatisch aan/uit aan de hand van het gebruik in de woning en is hij beschermt tegen drooglopen. Hij heeft een maximale opvoerhoogte van 45 meter en een maximale capaciteit van 95 l/m (5,7 m³/h). Het 5 liter drukvat met console is te gebruiken bij een hogere druk in huishoudelijk gebruik om waterslag en onnodig opstarten te voorkomen. Dit verlengt de levensduur van de pomp en het bespaart stroomkosten. De Leader Divertron 900 onderwater hydrofoorpomp is perfect voor regenwater hergebruik. Minder capaciteit nodig? De Divertron 900 is ook beschikbaar in een lichtere variant (650).

Drukverhoging
Regenwater hergebruik
Dealer worden

Technische kenmerken

Wil je meer informatie? Zie de tabellen voor meer informatie over deze pomp. Download onze techsheet voor meer uitgebreide info.

Pomp

Materiaal:

Max. dompeldiepte:  

Max. hoeveelheid zand:

Max. vloeistof temperatuur:

Beschermingsklasse:

Gewicht:

Aansluiting:

Kunststof en RVS

12 m

90 gram/m³

40 °C

IP68

 ± 11 kg

1” binnendraad

Mechanische asafdichting. Volledig corrosievaste materialen. 4 slijtvaste waaiers

Motor

Spanning: 

Vermogen:

Maximale stroom: 

Isolatieklasse:

220-240 v, 50 Hz

0,56 kW

4,2 A

F

Pomp schakelt automatisch in en uit. Ingebouwde automatische thermische beveiliging.

Bekijk ook

Maak je opstelling compleet met onze selectie accessoires, ontworpen om de efficiëntie en prestaties van je systeem te optimaliseren.

Word een Leader Pump dealer

Wil jij samen met ons bouwen aan gerenommeerd merk binnen de Benelux? Ben jij de klantgerichte pompadviseur uit jouw regio? Dan komen wij graag in contact met jou om onze samenwerking te bespreken. Als dealer van Leader Pumps ben je een waardevolle schakel binnen ons sterke netwerk en werk je met een ijzersterk pompenmerk.

Lees meer