No items found.

ProVort 540A

De Leader PROVORT 540A dompelpomp uitgerust met keramische asbus, RVS mantel en vlotter. Door zijn teruggetrokken waaier is deze pomp uitermate geschikt voor het verpompen van verontreinigd water. Hij heeft een vrije doorlaat van 30 mm, een maximale opvoerhoogte van 9 meter en een maximale capaciteit van 200 l/m (12 m³/h). De PROVORT 540A is optioneel leverbaar in een box, compleet met slang en koppelingen. De Leader PROVORT 540A dompelpomp is voor automatisch gebruik. Voor het verpompen van verontreinigd water, is de PROVORT 540A beter geschikt.

Ontwatering
Dealer worden

Technische kenmerken

Wil je meer informatie? Zie de tabellen voor meer informatie over deze pomp. Download onze techsheet voor meer uitgebreide info.

Pomp

Materiaal:

Vrije doorlaat:

Aansluiting:

Max. vloeistof temperatuur:

Max. dompeldiepte:

Beschermingsklasse:

Gewicht:

RVS mantel

30 mm

1¼” - 32 mm

40 °C

9 m

IP68

± 6,9 kg

Motor

Spanning:

Vermogen:

Maximale stroom:

Toerental:

230 v, 50 Hz

0,65 kW

2,7 A

2.900 rpm

Ingebouwde automatische thermische beveiliging.

Bekijk ook

Maak je opstelling compleet met onze selectie accessoires, ontworpen om de efficiëntie en prestaties van je systeem te optimaliseren.

Word een Leader Pump dealer

Wil jij samen met ons bouwen aan gerenommeerd merk binnen de Benelux? Ben jij de klantgerichte pompadviseur uit jouw regio? Dan komen wij graag in contact met jou om onze samenwerking te bespreken. Als dealer van Leader Pumps ben je een waardevolle schakel binnen ons sterke netwerk en werk je met een ijzersterk pompenmerk.

Lees meer