No items found.

Ecosub 410A SW

De Leader ECOSUB 410A SW is speciaal ontworpen voor het verpompen van zeewater en mild chemisch verontreinigd water. Deze glasvezelversterkte kunststof dompelpomp en heeft een RVS316 binnenwerk. De ECOSUB 410A SW beschikt over een vlotter en schakelt daarmee automatisch aan/uit bij het stijgen/dalen van het vloeistofniveau. Hij heeft een maximale opvoerhoogte van 7 meter en een maximale capaciteit van 120 l/m (7,2 m³/h). De Leader ECOSUB 410A SW dompelpomp is ook beschikbaar in de uitvoering 400(A)/420(A) voor het verpompen van schoon of licht verontreinigd water.

Zout water
Ontwatering
Dealer worden

Technische kenmerken

Wil je meer informatie? Zie de tabellen voor meer informatie over deze pomp. Download onze techsheet voor meer uitgebreide info.

Pomp

Materiaal:

Maximale doorlaat:

Aansluiting:

Max. vloeistof temperatuur:

Max. dompeldiepte:

Beschermingsklasse:

Gewicht:

glasvezelversterkt kunststof

Ø 5 mm

1¼” binnendraad en/of slangtule

40 °C

7 m

IP68

± 3,9 kg

Volledig corrosievaste materialen. Slijtvaste waaier. Uitstekende motorkoeling.

Motor

Spanning:

Vermogen:

Maximale stroom:

Toerental:

Kabellengte:

230 v, 50 Hz

0,28 kW

1,4 A

2.900 rpm

10 m

Ingebouwde automatische thermische beveiliging. Geschikt voor continu gebruik (mits volledig ondergedompeld).

Bekijk ook

Maak je opstelling compleet met onze selectie accessoires, ontworpen om de efficiëntie en prestaties van je systeem te optimaliseren.

Word een Leader Pump dealer

Wil jij samen met ons bouwen aan gerenommeerd merk binnen de Benelux? Ben jij de klantgerichte pompadviseur uit jouw regio? Dan komen wij graag in contact met jou om onze samenwerking te bespreken. Als dealer van Leader Pumps ben je een waardevolle schakel binnen ons sterke netwerk en werk je met een ijzersterk pompenmerk.

Lees meer