No items found.

Leader BVP

De Leader BVP Dirty Water Pumps dompelpompen bestaat uit een hoogwaardig glasvezelversterkte kunststof materialen. De naam verraadt zijn kracht: het verpompen van vuil water met een maximale deeltjesgrootte van 38 mm. Hij is voorzien van een versterkte slijtvaste waaier en alle typen zijn uitgerust met een vlotter. De pompen zijn geschikt voor het zwaardere werk. De BVP MAX heeft de grootste capaciteit van 25 m³/h. Voor alle uitvoeringen van de BVP Dirty Water Pump, waaronder voor zeewater (BVP 316), klikt u op de onderstaande producten.

Ontwatering
Dealer worden

Technische kenmerken

Wil je meer informatie? Zie de tabellen voor meer informatie over deze pomp. Download onze techsheet voor meer uitgebreide info.

Pomp

Materiaal:

Vrije doorlaat:

Max. vloeistof temperatuur:

Beschermingsklasse:

Gewicht:

hoogwaardig glasvezel versterkte kunststof

38 mm

35 °C

IP68

± 6,8 kg

Volledig corrosievaste materialen. RVS304 afdichtingen. Wordt geleverd met 3-traps slangtule en knie 1½”.

Motor

Spanning:

Vermogen:

Maximale stroom:

Toerental:

230 v, 50 Hz

1 kW

4,6 A

2.900 rpm

Ingebouwde automatische thermische beveiliging.

Bekijk ook

Maak je opstelling compleet met onze selectie accessoires, ontworpen om de efficiëntie en prestaties van je systeem te optimaliseren.

Word een Leader Pump dealer

Wil jij samen met ons bouwen aan gerenommeerd merk binnen de Benelux? Ben jij de klantgerichte pompadviseur uit jouw regio? Dan komen wij graag in contact met jou om onze samenwerking te bespreken. Als dealer van Leader Pumps ben je een waardevolle schakel binnen ons sterke netwerk en werk je met een ijzersterk pompenmerk.

Lees meer