No items found.

ProSub 430A

De Leader PROSUB 430A dompelpomp uitgerust met keramische asbus, RVS mantel en vlotter. Deze pomp is uitermate geschikt voor het verpompen van schoon- en licht verontreinigd water. Hij heeft een maximale opvoerhoogte van 6 meter en een maximale capaciteit van 80 l/m (4,8 m³/h). De Leader PROSUB 430A dompelpomp is voor automatisch gebruik. Voor het verpompen van verontreinigd water, is de PROVORT 540A beter geschikt.

Ontwatering
Dealer worden

Technische kenmerken

Wil je meer informatie? Zie de tabellen voor meer informatie over deze pomp. Download onze techsheet voor meer uitgebreide info.

Pomp

Materiaal:

Vrije doorlaat:

Aansluiting:

Max. vloeistof temperatuur:

Max. dompeldiepte:

Beschermingsklasse:

Gewicht:

RVS mantel

5 mm

1¼” – 25 mm

40 °C

6 m

IP68

± 4,7 kg

Volledig corrosievaste materialen.

Motor

Spanning:

Vermogen:

Maximale stroom:

Toerental:

230 v, 50 Hz

0,2 kW

1 A

2.900 rpm

Ingebouwde automatische thermische beveiliging.

Bekijk ook

Maak je opstelling compleet met onze selectie accessoires, ontworpen om de efficiëntie en prestaties van je systeem te optimaliseren.

Word een Leader Pump dealer

Wil jij samen met ons bouwen aan gerenommeerd merk binnen de Benelux? Ben jij de klantgerichte pompadviseur uit jouw regio? Dan komen wij graag in contact met jou om onze samenwerking te bespreken. Als dealer van Leader Pumps ben je een waardevolle schakel binnen ons sterke netwerk en werk je met een ijzersterk pompenmerk.

Lees meer