Over ons

Kin Pompentechniek is jarenlang uw betrouwbare partner, die het merk Leader Pumps onder de aandacht brengt binnen de Benelux. Het assortiment van Leader bestaat uit kwalitatief hoogwaardige pompen en accessoires voor alle doe-het-zelfzaken en professionele groothandels. Technologische innovatie en marktervaring maken het Leader pompmerk de perfecte keuze voor de particuliere huishoudens en voor de niet-professionals. Leader biedt dompelpompen, hydrofoorpompen en zelfaanzuigende pompen voor het verpompen van zowel schoon- als vuil water.

Ons professionele team van pompspecialisten staan klaar om al uw vragen over onze Leader producten te beantwoorden. Daarnaast zorgt ons team dat de juiste pompen worden geselecteerd om aan al uw specifieke vereisten te voldoen.

In België beschikt Leader Pumps over een ‘Mobiele service werkplaats’ die in geval van defecten op locatie reparaties uitvoert.

Het merk Leader Pumps

Het merk Leader Pumps is hét toonaangevende merk voor pompen in- en rondom het huis! Leader Pumps wordt met meer dan 35 jaar ervaring geproduceerd binnen Europa. Onze kennis en innovatie zorgen ervoor dat een Leader Pump een vertrouwd onderdeel is van uw huis; voor zowel beregening, drukverhoging, of het leegpompen van uw kelder. Wij leveren exact wat u zoekt: kwaliteit en service.

Het hoofdkantoor van LEADER is gevestigd in Bientina, Italië, waar alle onderzoeks- en ontwikkelingsactiviteiten plaatsvinden. Kin Pompentechniek is de officiële dealer van Leader Pumps in de Benelux. Deze site is ook door Kin Pompentechniek tot stand gekomen. Als u een product niet kunt vinden dat aan uw behoeften voldoet, laat het ons dan weten.

Het team

Bert van der Kamp
Verkoper buitendienst Noordwest NL
Veronique Verstringe
Verkoop Buitendienst België
Ebuzer Gercekcioglu
Verkoper buitendienst Zuidwest NL
Marc Bux
Verkoper buitendienst Oost-België
Tommy Carrieri
Mobile service België
Juri van Dongen
Technische dienst
Martin van Alebeek
Verkoop
Hans de Rooij
Magazijn
Jeroen Moes
Verkoop binnendienst
Judith Biemans
Verkoop binnendienst
Ad Oomen
Office manager / Verkoop
John Ottevanger
Verkoopleider
Ronald de Hoon
Boekhouding
Rob Kouvelt
Directeur