Centrifugaalpompen

Zelfaanzuigende centrifugaal pompen worden vaak toegepast bij toepassingen waarbij een vloeistof moet worden opgezogen vanaf een lager gelegen punt dan dat de pomp zelf staat. Denk hierbij aan een grondwater of regenwater put. Zelfaanzuigende centrifugaal pompen zijn pompen die ook in staat zijn om lucht te verwerken. Hierdoor zijn de pompen bedrijfszekerder en is het opstarten van deze pompen een stuk eenvoudiger t.o.v. normaal zuigende centrifugaalpompen bij toepassingen waarbij mogelijk lucht mee kan worden gezogen. Zo is het bijvoorbeeld bij zelfaanzuigende centrifugaal pompen niet noodzakelijk dat alle lucht uit de zuigslang is verwijderd voordat men de pomp opstart.

Zelfaanzuigende centrifugaal pompen worden toegepast als beregeningspomp voor tuinen, maar ook in de landbouw. Daarnaast zijn de zelfaanzuigende centrifugaalpompen ook geschikt als pomp voor regenwaterhergebruik.

Inoxjet 110

De Leader INOXJET 110 is uitgerust met hoogwaardig glasvezelversterkte kunststof en heeft een RVS pomphuis. Met een RVS as en zijn venturi is deze pomp zelfaanzuigend en daarmee ideaal geschikt voor huishoudelijk en klein zakelijk gebruik. Deze pomp heeft een maximale opvoerhoogte van 42 meter en een maximale capaciteit van 60 l/m (3,6 m³/h). De ECOJET 110 wordt standaard als complete set geleverd met handvat, kabel, stekker, schakelaar en aansluitkoppeling.

Bekijk product

Word een Leader Pump dealer

Wil jij samen met ons bouwen aan gerenommeerd merk binnen de Benelux? Ben jij de klantgerichte pompadviseur uit jouw regio? Dan komen wij graag in contact met jou om onze samenwerking te bespreken. Als dealer van Leader Pumps ben je een waardevolle schakel binnen ons sterke netwerk en werk je met een ijzersterk pompenmerk.

Lees meer