No items found.

Leader BVP MAX

De Leader BVP Dirty Water Pump BVP MAX dompelpomp is uitgerust met hoogwaardig glasvezelversterkte kunststof. Hij is de sterkte broer van het type BVP. Door zijn versterkte tweekanaal waaier is deze pomp uitermate geschikt voor het verpompen van grof verontreinigd water. Hij heeft een vrije doorlaat van 38 mm, een maximale opvoerhoogte van 12 meter en een maximale capaciteit van 400 l/m (24 m³/h). De BVP Dirty Water Pump BVP MAX wordt standaard geleverd met een 3-traps slangtule knie 1½. De Leader BVP Dirty Water Pump BVP MAX wordt standaard geleverd met vlotter. Hij is ook leverbaar met een RVS316 as voor onder andere zeewater en mild chemisch verontreinigd water (BVP316). Minder capaciteit nodig? Dan is de BVP als kleine broer van de BVP MAX uitermate geschikt.

Ontwatering
Dealer worden

Technische kenmerken

Wil je meer informatie? Zie de tabellen voor meer informatie over deze pomp. Download onze techsheet voor meer uitgebreide info.

Pomp

Materiaal:

Vrije doorlaat:

Max. vloeistof temperatuur:

Beschermingsklasse:

Gewicht:

hoogwaardig glasvezel versterkte kunststof

38 mm

35 °C

IP68

± 8 kg

Volledig corrosievaste materialen. Wordt geleverd met 3-traps slangtule en knie 1½”.

Motor

Spanning:

Vermogen:

Maximale stroom:

Toerental:

230 v, 50 Hz

1,1 kW

5,1 A

2.900 rpm

Ingebouwde automatische thermische beveiliging.

Bekijk ook

Maak je opstelling compleet met onze selectie accessoires, ontworpen om de efficiëntie en prestaties van je systeem te optimaliseren.

Word een Leader Pump dealer

Wil jij samen met ons bouwen aan gerenommeerd merk binnen de Benelux? Ben jij de klantgerichte pompadviseur uit jouw regio? Dan komen wij graag in contact met jou om onze samenwerking te bespreken. Als dealer van Leader Pumps ben je een waardevolle schakel binnen ons sterke netwerk en werk je met een ijzersterk pompenmerk.

Lees meer