No items found.

Ecosub 400A

De Leader ECOSUB 400A is een glasvezelversterkte kunststof dompelpomp en heeft een keramische asbus. Deze pomp schakelt dankzij zijn vlotter automatisch aan en uit bij het dalen en stijgen van het water. De ECOSUB 400A is ideaal voor het verpompen van schoon en licht verontreinigd water in- en rond het huis, tuin of kantoorpand. Hij heeft een maximale opvoerhoogte van 4,3 meter en een maximale capaciteit van 80 l/m (4,8 m³/h). De Leader ECOSUB dompelpomp is voor continue gebruik ook leverbaar zonder vlotter (400 POND), of voor zeewater / mild chemisch verontreinigd water (410A SW).

Ontwatering
Dealer worden

Technische kenmerken

Wil je meer informatie? Zie de tabellen voor meer informatie over deze pomp. Download onze techsheet voor meer uitgebreide info.

Pomp

Materiaal:

Corrosievast:

Maximale doorlaat:

Aansluiting:

Max. vloeistof temp:

Max. dompeldiepte:

Beschermingsklasse:

Gewicht:

Glasvezelversterkt kunststof

Ja

Ø 5 mm

1¼” binnendraad en/of slangtule

40 °C

7 m

IP68

± 5,1 kg

Slijtvaste waaier en uitstekende motorkoeling.

Motor

Spanning:

Vermogen:

Maximale stroom:

Toerental:

Kabellengte:

230 v, 50 Hz

0,75 kW

3,3 A

2.900 rpm

10 m

Ingebouwde automatische thermische beveiliging en geschikt voor continu gebruik (mits volledig ondergedompeld).

Bekijk ook

Maak je opstelling compleet met onze selectie accessoires, ontworpen om de efficiëntie en prestaties van je systeem te optimaliseren.

Word een Leader Pump dealer

Wil jij samen met ons bouwen aan gerenommeerd merk binnen de Benelux? Ben jij de klantgerichte pompadviseur uit jouw regio? Dan komen wij graag in contact met jou om onze samenwerking te bespreken. Als dealer van Leader Pumps ben je een waardevolle schakel binnen ons sterke netwerk en werk je met een ijzersterk pompenmerk.

Lees meer