No items found.

Vertigo 600

De Leader VERTIGO 600 is sterkere variant op de VERTIGO 300. Het is een glasvezelversterkte kunststof dompelpomp met geïntegreerde vlotter. Daarmee is hij ideaal voor het verpompen van schoon-/licht verontreinigd water tot een niveau van 2-3mm. De VERTIGO 600 is perfect toepasbaar in- en rond het huis, tuin of kantoorpand. Denk daarbij aan het leegpompen van kelders, platdaken, vijvers, kruipruimten etc. Hij heeft een maximale opvoerhoogte van 9 meter en een maximale capaciteit van 160 l/m (9,6 m³/h). De VERTIGO is als complete set leverbaar met slang en opbergkist. De Leader VERTIGO dompelpomp is ook leverbaar met een lichtere motor voor kleinere doeleinden (VERTIGO 300).

Ontwatering
Dealer worden

Technische kenmerken

Wil je meer informatie? Zie de tabellen voor meer informatie over deze pomp. Download onze techsheet voor meer uitgebreide info.

Pomp

Materiaal:

Aansluiting Slang:

Aansluiting Uitlaat:

Max. vloeistof temperatuur:

Max. dompeldiepte:

Max. deeltjesgrootte:

Beschermingsklasse:

Gewicht:

Pompdiameter:

glasvezelversterkt kunststof

1½”

1¼”

35 °C

7 m

5 mm

IP68

± 5,1 kg

277 mm

Volledig corrosievaste materialen. Geïntegreerde vlotter. Vlotter eenvoudig schoon te maken. Laag startniveau 10-15 mm (handbediening). Zuigt weg tot 2-3 mm (handbediening). Past in een putje van 20x20 cm. Wordt geleverd met 4-traps slangtule en terugslagklep.

Motor

Spanning:

Vermogen:

Maximale stroom:

Toerental:

Kabellengte:

230 v, 50 Hz

0,6 kW

2,7 A

2.900 rpm

10 m

Ingebouwde automatische thermische beveiliging. Geschikt voor continu gebruik (mits volledig ondergedompeld).

Bekijk ook

Maak je opstelling compleet met onze selectie accessoires, ontworpen om de efficiëntie en prestaties van je systeem te optimaliseren.

Word een Leader Pump dealer

Wil jij samen met ons bouwen aan gerenommeerd merk binnen de Benelux? Ben jij de klantgerichte pompadviseur uit jouw regio? Dan komen wij graag in contact met jou om onze samenwerking te bespreken. Als dealer van Leader Pumps ben je een waardevolle schakel binnen ons sterke netwerk en werk je met een ijzersterk pompenmerk.

Lees meer