No items found.

Divertron 650X MVL Kit

De Leader Divertron 650 X + MVL + KIT (drukvat met console) is een onderwater hydrofoorpomp, uitgerust met 2 waaiers en een 630 W elektromotor. Deze uitvoering wordt geleverd met een 1” MVL set, manometer, terugslagklep, zuigkorf, 32 mm zuigbuis en 5 liter drukvat met console. De Divertron is een glasvezelversterkte kunststof hydrofoorpomp en heeft een mechanische asafdichting. De pomp beschikt over een geïntegreerd elektronische besturing. Hiermee schakelt hij automatisch in/uit aan de hand van het gebruik in de woning en is hij beschermt tegen drooglopen. Hij heeft een maximale opvoerhoogte van 30 meter en een maximale capaciteit van 95 l/m (5,7 m³/h). Het 5 liter drukvat met console is te gebruiken bij een hogere druk in huishoudelijk gebruik om waterslag en onnodig opstarten te voorkomen. Dit verlengt de levensduur van de pomp en het bespaart stroomkosten. De Leader Divertron 650 X onderwater hydrofoorpomp is perfect voor regenwater hergebruik. Meer capaciteit nodig? De Divertron 650 X is ook beschikbaar in een zwaardere variant (900).

Drukverhoging
Regenwater hergebruik
Dealer worden

Technische kenmerken

Wil je meer informatie? Zie de tabellen voor meer informatie over deze pomp. Download onze techsheet voor meer uitgebreide info.

Pomp

Materiaal:

Max. dompeldiepte:  

Max. hoeveelheid zand:

Max. vloeistof temperatuur:

Beschermingsklasse:

Gewicht:

Aansluiting:

Kunststof en RVS

12 m

90 gram/m³

40 °C

IP68

 ± 9,5 kg

1” binnendraad

Mechanische asafdichting. Volledig corrosievaste materialen. 3 slijtvaste waaiers

Motor

Spanning: 

Vermogen:

Maximale stroom: 

Isolatieklasse:

220-240 v, 50 Hz

0,42 kW

2,9 A

F

Pomp schakelt automatisch in en uit. Ingebouwde automatische thermische beveiliging.

Word een Leader Pump dealer

Wil jij samen met ons bouwen aan gerenommeerd merk binnen de Benelux? Ben jij de klantgerichte pompadviseur uit jouw regio? Dan komen wij graag in contact met jou om onze samenwerking te bespreken. Als dealer van Leader Pumps ben je een waardevolle schakel binnen ons sterke netwerk en werk je met een ijzersterk pompenmerk.

Lees meer