No items found.

Breaktank Inoxcontrol 250

De Leader Breaktank INOXCONTROL 250 is een pomp set bestaande uit: een zelfaanzuigende hydrofoorpomp, uitgerust met hoogwaardig glasvezelversterkt kunststof en heeft een gedeeltelijk RVS pomphuis. Deze meertrapspomp heeft een RVS as, 5 kunststof waaiers in combinatie met een defuser en heeft een rendementsklep. Hiermee schakelt hij na het opstarten om de venturi heen voor een efficient gebruik. De combinatie is ideaal toe te passen in utiliteitsbouw en/of gestapelde woningbouw. Deze pomp heeft een maximale opvoerhoogte van 63 meter en een maximale capaciteit van 90 l/m (5,4 m³/h). De Leader INOXCONTROL 250 hydrofoorpomp is met zijn Kin Control ideaal voor alle watervoorzieningen. De Control zorgt voor een directe watertoevoer, constante druk en heeft een ingebouwde droogloopbeveiliging. De INOXCONTROL 250 is zeer geruisarm, zeker in combinatie met een optionele muurconsole. Overcapaciteit? Voor minder vermogen heeft de INOXCONTROL twee lichtere uitvoeringen: 240 en 230. Daarnaast is deze combinatie Breaktank te leveren in groottes van MINI 10 liter, HECTO 57 liter en MAXI 270 liter.

Drukverhoging
Dealer worden

Technische kenmerken

Wil je meer informatie? Zie de tabellen voor meer informatie over deze pomp. Download onze techsheet voor meer uitgebreide info.

Pomp

Materiaal:

Max. vloeistof temperatuur:

Beschermingsklasse:

Zuigt aan tot diepte van

Gewicht:

Aansluiting:

Uitgang:

Ingang:

hoogwaardig glasvezel versterkte kunststof / RVS

35 °C

IP44

6 meter

± 12,3 kg

1”

1”buitendraad

Volledig corrosievaste materialen. RVS as, kunststof waaier. Mechanische asafdichting

Motor

Spanning:

Vermogen:

Maximale stroom:

230 v, 50 Hz

1,25 kW

5,5 A

Ingebouwde automatische thermische beveiliging

Accessoires & toebehoren

Word een Leader Pump dealer

Wil jij samen met ons bouwen aan gerenommeerd merk binnen de Benelux? Ben jij de klantgerichte pompadviseur uit jouw regio? Dan komen wij graag in contact met jou om onze samenwerking te bespreken. Als dealer van Leader Pumps ben je een waardevolle schakel binnen ons sterke netwerk en werk je met een ijzersterk pompenmerk.

Lees meer