No items found.

Inoxjet 110/25 ltr ketel

De Leader INOXJET 110/25 is een zelfaanzuigende hydrofoorpomp, uitgerust met hoogwaardig glasvezelversterkte kunststof, RVS pomphuis en een 25 liter membraanketel. Uitermate geschikt voor het verpompen uit een regen- of grondwaterput, maar kan ook worden toegepast op alle plaatsen waar de druk verhoogd moet worden. Met een RVS as en zijn venturi is deze pomp ideaal geschikt voor huishoudelijk en klein zakelijk gebruik. Deze pomp heeft een maximale opvoerhoogte van 42 meter en een maximale capaciteit van 60 l/m (3,6 m³/h). Heeft u een meer capaciteit nodig? Dan is de ECOMATIC 130/24 beter geschikt, kunt u kiezen voor een grotere membraanketel. Voor langdurig en efficiënter gebruik is de Membraanketel ook te combineren met de meertraps INOXPLUS.

Drukverhoging
Tuinberegening
Regenwater hergebruik
Dealer worden

Technische kenmerken

Wil je meer informatie? Zie de tabellen voor meer informatie over deze pomp. Download onze techsheet voor meer uitgebreide info.

Pomp

Materiaal:

Max. vloeistof temperatuur:

Beschermingsklasse:

Gewicht:

Aansluiting:

hoogwaardig glasvezel versterkte kunststof / RVS

35 °C

IP44

± 14,1 kg

1”binnendraad

RVS pomphuis. Volledig corrosievaste materialen. RVS as, kunststof waaier. Mechanische asafdichting.

Motor

Spanning:

Vermogen:

Maximale stroom:

Toerental:

230 v, 50 Hz

0,8 kW

3,6 A  

2.900 rpm

Ingebouwde automatische thermische beveiliging.

Accessoires & toebehoren

No items found.

Word een Leader Pump dealer

Wil jij samen met ons bouwen aan gerenommeerd merk binnen de Benelux? Ben jij de klantgerichte pompadviseur uit jouw regio? Dan komen wij graag in contact met jou om onze samenwerking te bespreken. Als dealer van Leader Pumps ben je een waardevolle schakel binnen ons sterke netwerk en werk je met een ijzersterk pompenmerk.

Lees meer