No items found.

Inoxplus 250 Speedmatic 09MM

De Leader INOXPLUS SPEEDMATIC 250 is een zelfaanzuigende hydrofoorpomp, uitgerust een frequentieregelaar. Hij bestaat voornamelijk uit hoogwaardig glasvezelversterkte kunststof en heeft een gedeeltelijk RVS pomphuis. Deze meertraps pomp heeft een RVS as, 5 kunststof waaiers ieder in combinatie met een diffuser en heeft een rendementsklep. Hiermee schakelt hij na het opstarten om de venturi heen voor een efficiënt gebruik. Dit zorgt ervoor dat deze pomp ideaal geschikt is voor huishoudelijk en klein zakelijk gebruik. Deze pomp heeft een maximale opvoerhoogte van 60 meter en een maximale capaciteit van 90 l/m (14 m³/h). De INOXPLUS SPEEDMATIC 250 is eenvoudig in gebruik, energie besparend, en bedrijfszeker. Dus minder stroomverbruik en op afname afgestemd toerental; dit heeft minder slijtage tot gevolg. Geen aparte druksensor meer nodig. De INOXPLUS SPEEDMATIC 250 is zeer geruisarm, zeker in combinatie met een optionele muurconsole. Voor eventueel lichter gebruik is de INOXPLUS SPEEDMATIC 240 geschikt.

Drukverhoging
Tuinberegening
Regenwater hergebruik
Dealer worden

Technische kenmerken

Wil je meer informatie? Zie de tabellen voor meer informatie over deze pomp. Download onze techsheet voor meer uitgebreide info.

Pomp

Materiaal:

Max. vloeistof temperatuur:

Beschermingsklasse:

Zuigt aan tot diepte van:

Gewicht:

Aansluiting:

hoogwaardig glasvezel versterkte kunststof / RVS

35 °C

IP44

6 meter

± 15,3 kg

2”binnendraad

Volledig corrosievaste materialen. RVS as, kunststof waaier. Mechanische asafdichting.

Motor

Spanning:

Vermogen:

Maximale stroom:

Toerental:

230 v, 50 Hz

1,25 kW

5,5 A  

2.900 rpm

Ingebouwde automatische thermische beveiliging.

Accessoires & toebehoren

No items found.

Word een Leader Pump dealer

Wil jij samen met ons bouwen aan gerenommeerd merk binnen de Benelux? Ben jij de klantgerichte pompadviseur uit jouw regio? Dan komen wij graag in contact met jou om onze samenwerking te bespreken. Als dealer van Leader Pumps ben je een waardevolle schakel binnen ons sterke netwerk en werk je met een ijzersterk pompenmerk.

Lees meer