No items found.

Inoxcontrol 250

De Leader INOXCONTROL 250 is een zelfaanzuigende hydrofoorpomp, uitgerust met hoogwaardig glasvezelversterkte kunststof en heeft een gedeeltelijk RVS pomphuis. Deze meertraps pomp heeft een RVS as, 5 kunststof waaiers ieder in combinatie met een diffuser en heeft een rendementsklep. Hiermee schakelt hij na het opstarten om de venturi heen voor een efficiënt gebruik. Dit zorgt ervoor dat deze pomp ideaal geschikt is voor huishoudelijk en klein zakelijk gebruik. Deze pomp heeft een maximale opvoerhoogte van 60 meter en een maximale capaciteit van 90 l/m (5,4 m³/h). De Leader INOXCONTROL 250 hydrofoorpomp is met zijn Kincontrol ideaal voor alle watervoorzieningen. De Control zorgt voor een directe watertoevoer, constante druk en heeft een ingebouwde droogloopbeveiliging. De INOXCONTROL 250 is ook leverbaar met absorber om door waterslag schade te voorkomen. De INOXCONTROL 250 is zeer geruisarm, zeker in combinatie met een optionele muurconsole. Daarnaast is de 240 ook leverbaar met een RVS316-as voor zoutwater gebruik (SW).

Drukverhoging
Tuinberegening
Regenwater hergebruik
Dealer worden

Technische kenmerken

Wil je meer informatie? Zie de tabellen voor meer informatie over deze pomp. Download onze techsheet voor meer uitgebreide info.

Pomp

Materiaal:

Max. vloeistof temperatuur:

Beschermingsklasse:

Zuigt aan tot diepte van:

Gewicht:

Aansluiting:

hoogwaardig glasvezel versterkte kunststof / RVS

35 °C

IP44

6 meter

± 12,3 kg

1”binnendraad

Volledig corrosievaste materialen. RVS as, kunststof waaier. Mechanische asafdichting.

Motor

Spanning:

Vermogen:

Maximale stroom:

Toerental:

230 v, 50 Hz

1,25 kW

5,5 A  

2.900 rpm

Ingebouwde automatische thermische beveiliging.

Accessoires & toebehoren

Word een Leader Pump dealer

Wil jij samen met ons bouwen aan gerenommeerd merk binnen de Benelux? Ben jij de klantgerichte pompadviseur uit jouw regio? Dan komen wij graag in contact met jou om onze samenwerking te bespreken. Als dealer van Leader Pumps ben je een waardevolle schakel binnen ons sterke netwerk en werk je met een ijzersterk pompenmerk.

Lees meer