No items found.

Rainmaster Favorit

De RAINMASTER FAVORIT is een bedrijfs- en controle station voor regenwaterhergebruik. Hij is zeer energiezuinig, geruisloos, bedrijfszeker en is te gebruiken in één- of tweegezinswoningen. De ECO MAGIC is zowel door de BELGAQUA (België) en DVGW (Duitsland) goedgekeurd. Hij beschikt over een meertraps centrifugaalpomp, pompsturing en automatische overschakeling op drinkwater conform DIN 1989 / EN 1717. De hoogwaardige componenten waarborgen een verzekerde werking en een lange levensduur. Overschakelen op drinkwater gebeurt middels een motor gestuurde meerweg kogelkraan. Deze zorgt in tegenstelling tot een zoneventiel, voor een zekere mechanische onderbreking van de regenwater aanzuigleiding.

Regenwater hergebruik
Dealer worden

Technische kenmerken

Wil je meer informatie? Zie de tabellen voor meer informatie over deze pomp. Download onze techsheet voor meer uitgebreide info.

Technische data

Bedrijfszeker voor debieten:

tot 100l/min

Standaard met INOXPLUS 230. Ook leverbaar met INOXPLUS 240.

Word een Leader Pump dealer

Wil jij samen met ons bouwen aan gerenommeerd merk binnen de Benelux? Ben jij de klantgerichte pompadviseur uit jouw regio? Dan komen wij graag in contact met jou om onze samenwerking te bespreken. Als dealer van Leader Pumps ben je een waardevolle schakel binnen ons sterke netwerk en werk je met een ijzersterk pompenmerk.

Lees meer