No items found.

Leader Zuigslangset 7mtr Prof.

De Leader zuig-/persslang is een product speciaal voor het gebruik van regenwatertechnieken. Hij heeft een toelaatbare druk van -0,9 bar tot 16 bar en is daarmee geschikt als zuigleiding én persleiding. Toepasbaar op diverse centrifugaalpompen en als drukleidingen voor dompelpompen. Met deze slang kunnen de kleinste bochten worden gerealiseerd. Vanwege zijn ongevoeligheid voor temperatuurschommelingen, maakt het de ideale slang voor regenwatersystemen. De slang bestaat uit hoogwaardig kunststof en is versterkt met een spiraal-/kunststof wapening. Door zijn elasticiteit is de slang in staat drukstoten op te vangen.

No items found.
Dealer worden

Technische kenmerken

Wil je meer informatie? Zie de tabellen voor meer informatie over deze pomp. Download onze techsheet voor meer uitgebreide info.

Technische data

Materiaal:

Wapening:

Bedrijfsdruk:

Breukdruk:

Temperatuur:

Min. Buigstraal:

hoogwaardig T.P.E.

spiraal in staal en synthetische draden

48 bar

-0,9 bar tot 16 bar

-26ᵒC tot 60ᵒC

80 mm

Word een Leader Pump dealer

Wil jij samen met ons bouwen aan gerenommeerd merk binnen de Benelux? Ben jij de klantgerichte pompadviseur uit jouw regio? Dan komen wij graag in contact met jou om onze samenwerking te bespreken. Als dealer van Leader Pumps ben je een waardevolle schakel binnen ons sterke netwerk en werk je met een ijzersterk pompenmerk.

Lees meer