No items found.

Ecorain Essential 240

De Ecorain Essential 240 is een bedrijfs- en controle station voor regenwaterhergebruik. Hij is zeer energiezuinig, geruisloos, bedrijfszeker en is te gebruiken in één- of tweegezinswoningen. De Ecorain Essential 240 is zowel door de BELGAQUA (België) en DVGW (Duitsland) goedgekeurd. Hij beschikt over een meertraps centrifugaalpomp, pompsturing en automatische overschakeling op drinkwater conform DIN 1989 / EN 1717. De hoogwaardige componenten waarborgen een verzekerde werking en een lange levensduur. Het systeem is zodanig uitgerust dat aan de aanzuigzijde een tweede pomp geïnstalleerd kan worden. Deze kan een eventueel hoogteverschil tussen het systeem en de regenwatertank overbruggen. Bij het overschrijden van een minimale waterstand in de regenwatertank, gebeurt de overschakeling op drinkwater door middel van een 3-weg klep. De installatie dient minimaal 1 à 2 meter boven het rioolstelsel waar de afvoer op aangesloten wordt, gemonteerd te worden. De Ecorain Essential 240 detecteert of er water in de regenwatertank aanwezig is. Afhankelijk van de voorraad in de regenwatertank worden de tappunten voorzien van regenwater of stadswater. De Ecorain Essential 240 controleert elke 24 uur of de 3-wegklep goed werkt. De Ecorain Essential 240 zorgt elke week voor verversing van het water in het opvangreservoir met water uit de waterleiding. De Ecorain Advanced geeft het niveau van het regenwater in de regenwatertank weer.

No items found.
Dealer worden

Technische kenmerken

Wil je meer informatie? Zie de tabellen voor meer informatie over deze pomp. Download onze techsheet voor meer uitgebreide info.

Technische data

Bedrijfszeker voor debieten:

tot 85 l/min

De ECORAIN ESSENTIAL 240 beschikt over een INOXPLUS 240

Word een Leader Pump dealer

Wil jij samen met ons bouwen aan gerenommeerd merk binnen de Benelux? Ben jij de klantgerichte pompadviseur uit jouw regio? Dan komen wij graag in contact met jou om onze samenwerking te bespreken. Als dealer van Leader Pumps ben je een waardevolle schakel binnen ons sterke netwerk en werk je met een ijzersterk pompenmerk.

Lees meer