No items found.

Drijvende Zuigslang Tronic

De Drijvende Zuigslang Tronic is een praktische oplossing voor het aanzuigen van zuiver hemelwater. Door middel van een drijflichaam bevindt de voetklep zich altijd net onder de waterspiegel, waardoor aanzuigen van verontreinigd water haast onmogelijk wordt. De set bestaat uit een drinkwatergeschikte zuigslang van hoogwaardige TPE materialen. De Drijvende Zuigslang Tronic heeft een 2 meter slang, PVC koppelingen en een grofvuil filter. De zuigslang Tronic is speciaal voor dompelpompen met een 1”aansluiting die zijn opgesteld in de regenwaterput.

No items found.
Dealer worden

Technische kenmerken

Wil je meer informatie? Zie de tabellen voor meer informatie over deze pomp. Download onze techsheet voor meer uitgebreide info.

Technische data

Minimaal temperatuur:

Maximale temperatuur:

Minimale druk:

Maximale druk:  

Aansluitingen:

-25 °C

60 °C

-0.9 bar

16 bar

1”

Erg flexibel (buigstraal 80mm)

Word een Leader Pump dealer

Wil jij samen met ons bouwen aan gerenommeerd merk binnen de Benelux? Ben jij de klantgerichte pompadviseur uit jouw regio? Dan komen wij graag in contact met jou om onze samenwerking te bespreken. Als dealer van Leader Pumps ben je een waardevolle schakel binnen ons sterke netwerk en werk je met een ijzersterk pompenmerk.

Lees meer